Sociální sítě
Nahoru

I obrovský zvuk se s BeoPlay A1 vejde do dlaně

Skandinávská designérka Cecilie Manz tentokrát vdechla novému reproduktoru proslulého dánského výrobce Bang & Olufsen kompaktní formu. Designový hliníkový reproduktor s koženým poutkem vás potěší elegantním kruhovým tvarem i tím, že se pohodlně vejde do dlaně. Po spuštění vás šokuje mohutným zvukem, překvapí skvělou výdrží 24 hodin i dobíjením skrze moderní USB-C.

A1_01I funkční výbava je nadstandardní. Za 6799 Kč nabídne kromě poslechu hudby a možnosti bezdrátového spojení s druhým BeoPlay A1 pro stereofonní poslech i telefonní funkci handsfree se záznamem hlasu ze všech směrů. Ta se hodí ve chvíli, kdy chcete sdílet hovor se zbytkem party nebo jednoduše kdykoliv potřebujete volné ruce.

A1_02A pokud se obáváte, že je takové zařízení při přenášení choulostivé, nemusíte. BeoPlay A1 má zvýšenou odolnost proti prachu, nárazům i polití a díky promyšlenému, čistému designu mu i nějaký ten šrám sluší. Když se na reproduktor podíváte po letech, budete vzpomínat na každou párty a všechny příjemné chvíle, které jste společně prožili.

A1_03

 

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.