Sociální sítě
Nahoru

Lamborghini Versace vynáší 10 % ročně

Edice Versace vyjela ve dvou typech zbarvení: s dominující černou a bílou.Vždy se ovšem kocháte dvoumístným kokpitem, který na zakázku navrhl a ručně zpracoval přímo módní dům Gianni Versace. Středový tunel, sedadla a vnitřní dveřní panely nesou charakteristický motiv řeckého meandru, potoku vinoucího se napříč krajinou. Interiér zdobí plaketky se jménem již nežijícího návrháře a pořadové číslo limitované edice vozu. Donatella Versace, nástupnice značky, potěšila dámy sadou exkluzivních zavazadel. Jak je dobrým zvykem v luxusním segmentu, vyrobena jsou na míru zavazadlovému prostoru. Povrch zdobí jemná kůže a mosazná destička s úpravou z palladia a vygravírovaným jménem majitele. Osobně působí také pár řidičských bot a rukavic, zdobený logy Lamborghini a Versace. Ano, při objednávce vozu potřebujete nejen číslo kreditní karty, ale i své tělesné proporce.

Před cestou do Dubaje rovněž doporučujeme vyhradit si v garáži prostor na malý kousek plátna. Ten představuje odkládací střechu nového vozu. Pozor, kdekomu může vadit doba potřebná k jejímu usazení. Toto opravdu není auto pro byznysmeny, kteří mají naspěch! I když je pravda, že na silnici by zpožděním mohli dohnat prostřednictvím dvanáctiválcového motoru. Pokud se s již nasazenou střechou nechcete vztekat a ponecháte ji na svém místě i v horoucím počasí, brzdou provozu přesto nebudete. Automobilka pro klid duše uvádí, že střechu smíte mít jen maximálně do rychlosti 160 km/h. Testovací jezdci však bez potíží překročili metu 200 km/h – zdá se, že se firma pouze jistí před případnými stížnostmi majitelů, které by mohl obtěžovat nadměrný hluk. Navíc je fakt, že se vzrůstající rychlostí se zvyšuje riziko ulétnutí plátna. Proto doporučujeme zvykat si na vůz pozvolna, odhalovat všechny netušené nesnáze, způsobené rozdílností charakteru Lamborghini (to platí zejména pro první majitele této značky.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.