Sociální sítě
Nahoru

Nasedněte do zlatého Bugatti Veyron!

Pochybujete snad ještě o tom, že je Bugatti Veyron nejdražším autem světa? Pokud máte to štěstí a odpočívá vám v garáži, pak byste si neměli nechat ujít exemplář z pouhé tříkusové limitované edice. Oslňuje na něm nejen kompletní konstrukce z 24karátového žlutého zlata a platiny s velkým flawless diamantem o hmotnosti 7,2 karátu v přední masce, ale zejména cena 2 miliony GBP (60 000 000 Kč)! Řídit ho můžete kdykoli – při obchodním jednání i pod vlivem alkoholu. Jde totiž o zmenšený model v poměru 1:18, který váží přibližně 7 kg. V dárkovém proskleném hliníkovém boxu vám k němu britský klenotník Stuart Hughes přiloží certikát autenticity i veškerou fotodokumentaci výrobního procesu. Pánové, najdete v sobě duši kloučka?

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.