Sociální sítě
Nahoru

Pronajměte si Gulfstream za 5000 USD/hod.

„Někdy, když nejsme schopni si dostatečně užívat se svými hračkami, je lépe sdílet je s jinými,“ říká Paula Kent Meehan, spoluzakladatelka značky vlasové péče Redken. Před lety si udělala radost a za 15 milionů USD (285 milionů Kč) si pořídila nový Gulfstream IV, vybavený vším pro cestu na obchodní setkání i pro jednání přímo v kabině. Jenže – mít tryskáč v kýženém provozu, využít personál i veškeré náklady, to je dost na jednoho člověka i jednu firmu. Meehan, mimo jiné šéfka vlastní investiční společnosti a vášnivá obchodnice s realitami, proto svůj privátní jet nabízí k pronájmu za částku 5000 USD (95 000 Kč) na hodinu s příplatkem za standardní charterové výdaje – catering, letištní taxy, mezinárodní poplatky atd.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.