Sociální sítě
Nahoru

Ozdoba pro váš bar: křišťálový dekanter

Změňte svůj domácí bar v klenotnici. 15. listopadu se totiž draží hned dvojnásobný poklad. Motivy ječmene, dubu, lesů a mostu Thomase Telforda – symboly skotské palírny Macallan – jsou vytlačeny do křišťálového dekanteru City Perdue od francouzské sklářské dílny Lalique. Jde o vzácný a historický klenot. Metoda „ztraceného vosku“, který v peci roztaje v hliněné formě, se už před tisíci roky využívala k lití objemných bronzových nádob. Další bohatství se pak skrývá uvnitř křišťálu, kde se kolíbá zlatavá směs skotských whisky ročníků 1942, 1945 a 1946. Máte zájem? V diáři si zaškrtněte 15. listopad a rezervujte si letenky do New Yorku. Aukční síň Sotheby’s leží na 1334 York Avenue. Tel. +1 212 606 700, www.sothebys.com

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.