Sociální sítě
Nahoru

Neuvěřitelné! 4 hodinky v 1!

Pininfarina a hodinářská manufaktura Bovet zhotovily hodinky pro sběratele i designové milovníky. Pokud odejmete titanový řetízek, změní se kapesní hodinky buď na miniaturní stolní hodiny, nebo na náramkové hodinky, které ale můžete využít dvojím způsobem. Skeletonový číselník totiž nabízí oboustranný průhled na strojek s tourbillonem složený z 514 dílů, takže hodinky lze nosit na zápěstí z obou stran, otočené přední i zadní částí.

Automatický strojek vlastní manufakturní výroby nabízí kuriozitu: vteřinka totiž oběhne číselník nikoli za 60, ale 80 sekund. Důvod? Pininfarina slaví 80. výročí svého založení. I proto je edice limitována počtem 80 kusů. Pouzdro je z titanu, oceli a DLC černěného povrchu. Máte zájem? Volejte +49 30 88 91 64 11, značka Bovet vám sdělí cenu a maximálně vyjde vstříc!

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.