Sociální sítě
Nahoru

Giuseppe Zanotti vás obuje do křišťálu

Ptáte se, proč se muži otáčejí za ženami? Tady je další z odpovědí. Kdykoli totiž gentleman míjí dámu v nových nadkolenních kozačkách od Giuseppe Zanottiho, má neodbytný pocit, že něco prošvihnul. Otočí se – a pochopí! Zatímco holeň této exkluzivní boty pochází pouze z černé kůže, lýtková strana je až po kolenní jamku ručně zdobena křišťály Swarovski. Nádherné ornamenty lichotí každé noze, redukují i drobná zakřivení linie nožky. Na vnitřní straně je patrný zip. A bonus na závěr: jde o první kozačky, které může bez okolků nosit i starší dáma s ostruhami na palcové partii chodidla. Podpatek je totiž vysoký necelých 5 cm. Jehly v tomto případě opravdu nemají smysl, kdo by jim věnoval pozornost…? Prodávají se za 2560 USD (56 500 Kč).

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.