Sociální sítě
Nahoru

Jordánská princezna nosí český šperk od Diamonds International Corporation

Jordánská princezna Alia Al Hussein Al Saleh nejenže podporuje tradiční pražskou přehlídku plnokrevnách arabských koní, ale už ji zdobí i v Česku vyrobený šperk. Její královská Výsost, která navštívila víkendovou přehlídku na Císařské louce v Praze, totiž večer zkrášlila svou přítomností a půvabem také nadační v nádherných prostorách Trojského zámku. Z rukou generálního ředitele Diamonds International Corporation, jediné české diamantové společnosti akreditované na nejstarší diamantové burze v Antverpách, převzala „maličkost“ – diamantový šperk, dokonale reprezentativní klenot pro členku královské rodiny. „Je úžasný. Z takového dárku mám nesmírnou radost,“ ocenila princezna ruční práci českých klenotníků.

Nadační večer pod názvem Arabská noc byl zaměřen na arabskou kulturu a gastronomii. Hosté obdivovali módní přehlídku nezvykle ovlivněnou arabským ivzory a motivy. Poslední model byl vydražen ve prospěch nové a pozoruhodné nadace Diamond Heart za částku 35 000 Kč. Jak nám sdělila Jana Synková, zakladatelka této nadace, částka poputuje na onkologické oddělení nemocnice v pražském Motole. „Diamantová nadace si dala za cíl pomáhat dětem s tímto typem onemocnění. Hodláme shromažďovat finance po celém světě, oslovovat bohaté, kteří budou schopni a ochotni přispět na mimořádně důležité a tomu adekvátně ekonomicky nákladné nemocniční přístroje, jejichž ceny se blíží sto milionům korun,“ uvedla paní Synková.

iLuxus vysekává poklonu!

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.