Sociální sítě
Nahoru

První fotky opraveného Four Seasons v L. A.: Stojí prezidentské apartmá za 20 000 dolarů?

Čtyřicet milionů dolarů stála rekonstrukce Four Seasons Hotelu v Los Angeles. Pod názvem The Beverley Wilshire se znovu otevírá a iLuxus přináší první fotografie. Nejvíce naše zpravodaje zaujaly nádherné prezidentské apartmá za 20 000 dolarů za noc a penthouse za 25 000 dolarů na noc. Pokud máte cestu do L. A., hotel, který v minulosti ubytoval řadu hollywoodských jmen, je rozhodně zajímavou adresou.

Penthouse představuje nejrozlehlejší hotelové apartmá ve městě a jedno z nejdražších na světě. Rozkládá se na prostoru 5000 čtverečních stop, má tři ložnice a je situován na nejvyšším privátním patře hotelu. Vysoké stropy, rozlehlá okna s panoramatickým výhledem na město, mramorové mozaiky a lustry z křišťálů Swarovski tvoří kulisu jídelně s křesly pro 12 osob, kam na vybraném porcelánu nosí osobní sluhové delikatesy, zhotovené osobním šéfkuchařem v umělecky pojaté kuchyni. Ložnice je dekorována starožitnými zrcadly, stříbrem a dáma ocení mramorem obloženou vanu s duálním systémem parní lázně a dešťové sprchy. V media roomu si vychutnáte nejnovější kinohity.

Prezidentské apartmá je menší a levnější. I když… 4000 čtverečních stop na osmém patře hotelu dává velkorysý prostor dvěma ložnicím. Téměř z lůžka máte jako na dlani hollywoodské kopce, ostatně zdi jsou zdobeny artefakty a fotografiemi s tematikou hereckých hvězd. O těch si můžete počíst i ve vlastní knihovně nebo v koupelně, z níž se vás téměř nechce vycházet…

K samozřejmým službám hotelu patří využití vozu Porsche Panamera, osobní concierge, bezplatné dopravy z letiště a hotelu, jakož i servis v hotelovém spa. Opravdu nemáte sjednanou žádnou schůzku v L. A.? Velká škoda!

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.