Sociální sítě
Nahoru

Ou! Lady Gaga dala Beyoncé diamantový bič pro „luxusní sex“

Nemá to nic společného s tím, že by rapper Jay-Z byl snad hrubý na svou manželku Beyoncé! Zpěvačka Lady Gaga, která se 17. listopadu představí v Praze, je holt taková. Své kamarádce, rovněž zpěvačce Beyoncé, před malou chvílí dala k 29. narozeninám šokující dar: zakázkově vyrobený diamantový bič s velmi luxusní podprsenkou a trenýrkami (pro Jay-Z). Oba kusy spodního prádla jsou vyrobeny z kůže a posázené stovkami méně kvalitních diamantů. Lady Gaga tímto překvapením obdarovala Beyoncé v šatně rappera Jay-Z, který právě vystupoval společně s Eminem v Detroitu. Šatna byla vyzdobena spoustou balonků a transparentů. Děvčata zapila událost šampaňským Moet & Chandon, podle svědků Beyoncé reagovala na dárek asi jediným možným způsobem: vyděšeným křikem do populárního „Happy Birthday to You…“, které jí osobně pěla sama Lady Gaga…

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.