Sociální sítě
Nahoru

Ikona královských rodin Blanka Matragi se znovu blyští, navrhla další diamantové šperky

Vysoce žádaná návrhářka arabských princezen a aristokracie Blanka Matragi je znovu v záři – nikoli reflektorů, ale nejkrásnějších diamantů. Vytvořila totiž autorskou kolekci pro největší českou diamantovou společnost svého druhu Diamonds International Corporation. iLuxus mohl nahlédnout na dvě exkluzivní sady.

První se jmenuje Klávesy a inspiraci našla v kubismu. Návrhářka, dlouhodobě žijící a tvořící v Libanonu, otiskla svůj rukopis do diamantů, které ručně upravily profesionální brusičské a zlatnické dílny značky. Zelené turmalíny se doplňují s černým onyxem, bagetovými diamanty a kulatými drahokamy.

Sada Octopus, hravější a barevnější, odráží tematiku podmořského dna. Růžové turmalíny jsou báječně kombinovány se safíry a drobnými diamanty. Matragi, jejímiž klienty jsou královské rodiny, dohlížela na samotnou realizaci náhrdelníků, náušnic a prstenů, které představují nejen ozdobu, ale i zajímavou investici. Drahé kameny byly vybírány v různých částech světa, aby odpovídaly jejím náročným představám. Ostatně od návrhu po uskutečnění trval celý proces asi rok a půl.

Originální, které nám prvotřídní návrhářka ukázala, jsou zatím neprodejné, avšak právě nyní vznikající ve variantě mini. Zmenšené návrhy obou sad budou k dostání před Vánocemi a podle informací iLuxusu se ceny budou pohybovat mezi 80 000 a 300 000 korunami. Na kolik si, pánové, ceníte vaši druhou polovičku? :-)

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.