Sociální sítě
Nahoru

Na houby a zvěř do parku bývalého panství Thurn-Taxisů

Svatojiřský les, který sousedí s butikovým hotelem Chateau Mcely, je stále houbařským rájem. Při procházce jehličím se vám možná poštěstí zahlédnout i pasoucí se daňky, rozhodně však načerpáte sílu v krásné přírodě plné podzimních barev. Výběrový hotel pro náročné sběrače vytvořil dokonce speciální houbařský balíček ve dnech 24. až 26. září. A dokonce budete mít asistenta. Oborník Jabkenické obory vás provede místem, kde odpočívali Thurn-Taxisové, a pokud budete mít houbařské štěstí (pardon, um), šéfkuchař vám z vašich úlovků připraví rovnou houbovou specialitu. Vezměte rozhodně i děti. Ty čeká výroba zvířátek z kaštanů, mechu a listí, kreslení a hraní na zámeckém pátiu a v anglickém parku, abyste se nakonec společně sešli nad tolik očekávanou tabulí restaurace Piano Nobile, kde se bude podávat speciální houbové a zvěřinové menu s ochutnávkou nejlepších vín zdejší vinotéky, kterou si vymazluje laskavý americký majitel, bývalý rockový idol James Cusumano. Máte zájem? iLuxus.cz vám sjedná pokoj či apartmá dle vašeho přání, napište!

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.