Sociální sítě
Nahoru

Gurmánské Mexiko v českém hotelu

Ve významnou společenskou událost se začíná měnit Festival mexické kuchyně, který právě probíhá v hotelu Hilton Prague. Měli jsme štěstí na vzácné hosty – velvyslance Spojených států mexických v ČR José Luise Bernala Rodrigueze, naopak českého velvyslance v Mexiku Jiřího Havlíka, ale i hostujícího šéfkuchaře Carlose Ozunu Recinose z hotelu Hilton Cancun, který nabídl ostrý pokrm také generálnímu řediteli obou Hiltonů v Praze Michaelu Speckingovi.

Za 990 Kč mohou hosté neomezené konzumovat z rautových stolů tradiční mexické předkrmy, hlavní chody, přílohy a dezerty, v ceně je také uvítací tequila El Jimador 100% Agave Bianco, točené pivo a pochopitelně nealko. Mezi předkrmy vévodí krevetové empanadas, kořeněná mexická polévka s mořskými plody je pak dokonalou předehrou pro jehněčí steak se třemi druhy papriček, ovšem srdce gurmánů plesá i nad pečenou chobotničkou s česnekem či unikátem – hovězí svíčkovou na tequilové omáčce! Tequily je vůbec všude plno. Dokonce v dezertech. Ochutnejte například, jak chutná karamelovo-tequilová pěna, a zatrňte – tak jako my – nad tím, zda pálí karamelové churros.

Jak uvádí čerstvé vydání magazínu TOP CLASS, festival v Café Bistru hotelu Hilton Prague potrvá do 19. září. Nalaďte se videem…

http://www.youtube.com/watch?v=7-l2r04fbqs

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.