Sociální sítě
Nahoru

Zapalte si… Doutník plující po moři aneb Požitek pro milovníky Mercedes-Benz

Protřete si oči, pokud máte mžitky. Lakem se totiž přibližuje vozu Mercedes-Benz SLS AMG, přitom ale měří 14 metrů. Nejpřekvapivější ale je – to auto pluje po vodě!

Známý výrobce člunů doutníkového tvaru Cigarette Racing po dohodě s německou automobilkou potěšil fanoušky Mercedesu barevným provedením v kombinaci stříbrné ALUBEAM a bílého metalického laku AMG Designo Mystic White.

Interiér lodi je čalouněn látkou, která je odolná vůči mořské vodě, navíc milovník luxusních vozů okamžitě rozpozná dva barevné tóny koženého čalounění Mercedesu SLS AMG.

Použity byly rovněž osmiválce z německého vozu o výkonu 571 koní, avšak upravené tak, aby pár přeplňovaných osmiválců vytlačil z objemu 9 litrů výkon 1350 koní a maximální otáčky 6500!

Má-li vaše partnerka k dispozici Mercedes-Benz SLS AMG, můžete uspořádat zajímavý soukromý závod – ona na souši, vy na vodě. Kdo bude rychlejší? Jen ať nepodceňuje váš člun, je schopen uhánět až 210 km/h!

Člun stojí 900 000 EUR, tedy cca 22 500 000 Kč. A jak to vypadá v samotném interiéru? Pojďte se s námi exkluzivně podívat! Ve spolupráci s magazíny TOP CLASS a TOP CARS jsme získali jedinečné záběry.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.