Sociální sítě
Nahoru

Z očí do očí Tysonovi: povečeřte za tři miliony, potrénujte za 50 tisíc. Pražský zážitek se blíží!

Z očí do očí Miku Tysonovi se mnoho lidí příliš dlouho nedívá. V ringu obvykle následuje tvrdý direkt. Tentokrát za sebe prý boxer ručí. V polovině října přiletí do Prahy na šest dní, zakončených galavečeří, a nabízí exkluzivní možnost poznat novodobého Muhammada Aliho z absolutní blízkosti. A bezpečně. Tedy – relativně. Buď totiž můžete s Mikem potrénovat ve fitku (50 000 Kč, možnost pro pár vyvolených), nebo exkluzivně pojíst ve dvou a možná získat tip na odstrašující taktiky a smrtící háky mezi foie gras a créme brulée. Stůl bude prostřen v dosud nezveřejněný termín a Mike se přizpůsobí, zda půjde o oběd či večeři. Inkasuje však pevnou sumu 150 000 USD (téměř 3 miliony Kč). V pražském Paláci Žofín dne 22. října však každopádně ozdobí VIP Galavečer, kde vstupenka stojí od 15 do 25 000 Kč a jedno z deseti míst u společného stolu s Tysonem vyjde na 250 000 Kč. Otázkou ale je, zda vám bude chutnat do těchto očí, téměř podlitých krví… :-)

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.