Sociální sítě
Nahoru

Neuvěřitelné… První kašmírový kabát, který nepromokne

Všichni milujeme kašmírový svetr. Je extrémně pohodlný a hřejivý – stačí nad něj jen položit ruku a vydává teplo… Je tak lehký, nežmolkuje se, neškrábe – prostě božský materiál. Jak ho okusíte, nechcete jiný. Milánský butik Allegri z něj začal šít už také úžasné kašmírové kabáty. Kolekce se jmenuje výmluvně: Rain Cashmere.

Nejde o směs. Kašmír je pouze v určité, dosud nezveřejněné fázi úpravy doplněn tak, aby nepropouštěl vodu. Nemusíte se tak obávat, že úpravou přichází o své jedinečné vlastnosti. Prostě – jen nepromokne.

Vybrat si můžete různé typy a délky, ceny se pohybují od 20 000 Kč výš. Nejdražší kousek je k mání za 31 000 Kč. Slušná cena, ne? Gian Maria Argentini, General Manager značky, uvedl, že kromě Milána si můžete koupit tyto oděvy v Bloomingdale’s nebo – máte-li momentálně cestu do New Yorku – na Saks Fifth Avenue.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.