Sociální sítě
Nahoru

Hosté v pražské restauraci Chagall měli šok: Jde sem Tom Cruise!

Luxusní restaurace Chagall’s Club v pražské Kozí ulici, jakkoli je klidná, v té chvíli zavřeštěla. Nos namáčklý na výkladní skříni neměl nikdo menší než Tom Cruise! Americký herec, který je v Praze na prohlídce exteriéru čtvrtého pokračování série Mission: Impossible, nahlížel do útrob restaurace a možná vážně uvažoval o obědě. To ale změnil jeden telefonát. Manažer mu údajně připomínal, že oběd má naplánován v restauraci Allegro hotelu Four Seasons Prague, kde je Cruise ubytován.

Bylo krátce po jedenácté a restaurace teprve otevírala. Přesto už za stoly sedělo několik hostů, kteří byli ze známého obličeje, skrytého za černými brýlemi a pod čepicí New Yorku, překvapeni. Cruise měl kvalitní džíny a byl bez ochranky. Do blízkosti restaurace přijel luxusním černým BMW na „ministerském“ sedadle vpravo vzadu. iLuxus má k dispozici exkluzivní fotografie!

Chagall’s Club je vyhlášen pro svou moderní evropskou sezonní kuchyně s využitím čerstvých a prvotřídních produktů. Šéfkuchař Radek Šubrt sbíral zkušenosti v Německu, Švýcarsku i Americe. Jeho krédem je nechat každou surovinu mluvit samu za sebe a vyznít až do posledního chuťového akordu.

Vzhledem k tomu, že v Praze ještě Cruise chvíli setrvá, je možné, že se v restauraci, která přináší kulinářský genius loci také do této části Starého Města, ještě vrátí. Z hotelu Four Seasons to nemá tak daleko…

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.