Sociální sítě
Nahoru

Dušák hlásí: Berdych si zamiloval Ulysse Nardin

Klenotnictví Dušák, výběrový pražský butik se zlatnickými a hodinářskými skvosty, si připsal úspěch na diplomatickém poli. Získal totiž pro propagaci značky Ulysse Nardin, kterou v Česku zastupuje, nejlepšího českého tenistu současnosti. Finalista letošního wimbledonu a světová sedmička Tomáš Berdych dlouho neváhal. Imponuje mu, že značka patří už 160 let mezi špičky v hodinářském oboru („Kéž bych i já vydržel tak dlouho na čele ATP!“) a posbírala přes 4000 mezinárodních ocenění. Proslula výrobou námořních chronografů, ve své době nejpreciznějších mechanismů. „Tomáš Berdych je synonymem kvalitních výkonů. Stejně jako Ulysse Nardin. Vzájemné propojení je symbolické,“ vysvětlil svou volbu Zdeněk Kverka, ředitel Klenotnictví Dušák.

Berdych na fotografiích Gorana Tačevského si zamiloval dva modely. Ulysse Nardin Maxi Marine Chronometer, chronometr s mechanickým strojkem na automatický nátah, disponuje rezervou chodu a datumovkou. Kaučukový náramek s překlapávací sponou je příznačný pro sportovce.

Další model, Ulysse Nardin Maxi Marine Diver, rovněž v pouzdře z červeného zlata ukrývá chronometr s mechanickým strojkem na automatický nátah, navíc ale těší svého majitele otočnou lunetou. Zblízka si je můžete prohlédnout v Praze Na Příkopech 17.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.