Sociální sítě
Nahoru

Do vlaku na Riviéru už smíte přistoupit v ČR

Máte v Rusku obchodní jednání? A vyčerpá vás natolik, že byste si nejraději sedli a nechali se hýčkat mořem? Je to možné! Zajděte na Běloruské nádraží v Moskvě, odkud každý čtvrtek v 16:17 odjíždí luxusní vlak směr Francouzská riviéra. Jízda trvá 51 hodin. Na místě (v Nice) jste v sobotu 19:12, při zpáteční cestě (každou neděli 19:22) nemusíte absolvovat všech 22 zastávek, ale partner vás může vyzvednout například v Břeclavi nebo Bohumíně. I tam vlak staví. Z hlediska Česka jsou strategické také Vídeň a Varšava.

Podle magazínu TOP CLASS, který absolvoval čtvrteční jízdu a ve speciálním vánočním vydání uveřejní bližší podrobnosti (vychází 7. listopadu), je vlak vybaven malbami francouzského mistra Henriho Matisse, jakož i privátními sprchami, toaletami a velkou postelí. Ve first class kabině platíte podle TOP CLASS nejdražší jízdné 1200 EUR (30 000 Kč), nejlevnější je 306 EUR (7700 Kč).

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.