Sociální sítě
Nahoru

Privátní 360stupňová přehlídka Louis Vuitton ve vašem mobilu!

Vůbec poprvé v historii vás luxusní značka zve na bezprecedentní 360tistupňovou módní přehlídku. Budete vidět lépe, než z první řady – uvidíte všechny modely ze všech stran!

Modely budou nasnímány hned po módní přehlídce dámské kolekce Louis Vuitton pro sezónu jaro/léto 2011 pomocí 52 fotoaparátů, z nichž budou následně vytvořeny interaktivní virtuální modely, které lze otáčet o 360 stupňů – a pro lepší pohled lze jejich otáčení kdykoliv zastavit.

Tato 360tistupňová prezentace bude k vidění na Facebooku nebo si ji můžete stáhnout do svých přístrojů iPad či iPhone od 20 hodiny večerní dnes 6. října. I samotná přehlídka bude, jak se již stalo tradicí, k vidění na stejných platformách.

„Značka Louis Vuitton posunuje hranice toho, co je v digitální dimenzi možné. Tentokrát jako první luxusní módní značka nabídne 360tistupňovou vizuální prezentaci módní přehlídky. Jen pár hodin poté, co modelky předvedou kolekci na mole, ji budou moci shlédnout uživatelé internetu a majitelé přístrojů iPad a iPhone se všemi detaily, které tato interaktivní prezentace nabídne – jako kdyby sami seděli v první řadě,“ komentuje Antoine Arnault, ředitel komunikace společnosti Louis Vuitton.

Sám Marc Jacobs se zapojil do přípravy tohoto 360tistupňového, hyperrealistického zážitku. Na stránce Louis Vuitton na Facebooku a na oficiálním kanálu na Youtube si lze stáhnout pozvánku na tuto 360tistupňovou módní prezentaci.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.