Sociální sítě
Nahoru

Neiman Marcus vyjednal vlastní edici kabrioletu Chevrolet Camaro

Když přijdete do showroomu a budete chtít kabriolet Chevrolet Camaro modelový rok 2011, prodejce pokrčí: Dříve než na jaře příštího roku nebude. Neiman Marcus Christmas Book podle vydání, které má iLuxus k dispozici, však nabízí tento vůz mezi vánočními dárky. Jak to? Chevrolet po dohodě s prestižním vydavatelem katalogu pro náročné vydá speciální edici 100 kabrioletů Neimas Marcus Edition Camaro Convertible!  Cena činí 75 000 USD (asi 1,5 milionu Kč). Exteriér je lakován v barvě Deep Bordeaux (temná bordó) a měl by mít rallyové proužky. Interiér bude potažen kůží, červenými prvky na středové konzole, volant a páky budou leštěné. Akcenty karoserie, tedy odstíny Deep Bordeaux, očekáváme na palubní desce a dveřních panelech. Jde pouze o speciální kus, založený jinak na běžném Camaro SS 2011.

Kniha je už nyní k sehnání ve vlajkovém obchodě Neimana Marcuse v Dallasu, prodeje nabídek se spouští o půlnoci 19. října.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.