Sociální sítě
Nahoru

Nový smartphone Vertu má conciérge na rok zdarma

Rezervaci hotelu, transferu, jakýkoli dárek – to vše na dálku zařizuje conciérge. V novém smartphone Vertu stačí stisknout tlačítko na levé straně a ozve se vám v telefonu. Poradí vám detailně ve 140 zemích světa v 9 jazycích. A na rok je tato asistentka zdarma. Takovou službu nabízí Vertu!

Mobilní telefony Vertu až doposud představovaly absolutní špičku mezi luxusními lifestylovými výrobky, pro náhradu své kanceláře jste ovšem museli ke konkurenci. Značka proto vyslyšela četná přání svých zákazníků, kteří si přáli nosit jediný telefon po celý den. Na trh tak míří nový smartphone Vertu Constellation Quest, který se dokáže popasovat se všemi sítěmi světa, má zabudovaný vysokorychlostní internet, dokonale ovládá e-mailového klienta a nabízí úložnou kapacitu 40GB. Nechybí ani možnost přehrávání hudby nebo videa, které si můžete vychutnat na displeji s vysokým rozlišením, samozřejmostí je pak navigace na bázi GPS.

Nový mobil si zároveň uchovává veškeré finesy, kterými jsou telefony Vertu známé – vyroben je pouze z ušlechtilých materiálů a stejně jako Rolls-Royce uchovává i tato značka veškeré potřebné produkty pro případnou opravu po desítky let. Dopřát si můžete verzi s kovovou klávesnicí (za 5500 EUR), keramickou klávesnicí (za 6500 EUR) nebo zlatou verzi, která vychází na 19 500 EUR. Absolutním bonbonkem je však zabudovaná funkce Concierge, díky níž si můžete dopřát cokoliv kdekoliv na světě. Členství v klubu na jeden rok je přitom zahrnuté již v ceně!

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.