Sociální sítě
Nahoru

Modelujte si postavu ještě dlouho po ošetření

Představte si přístroj, který vám v průběhu aplikace ubere nadváhu. Normálka? Tak si představte jiný přístroj, který vám odečítá kilogramy ještě tři týdny po ošetření! Ano, v době, kdy ho již dávno nepoužíváte…

Systém Accent, který najdete v beauty salonu v Blue Orange v pražských Letňanech, tvoří moderní radiofrekvanční přístroj, používaný k odstranění tukových vrstev a celulitidy, zpevnění pokožky a k vyhlazení vrásek, jizev a strií. Ošetření je pohodlné, rychlé a nebolí. První výsledky vidíte obvykle okamžitě, ale tuková tkáň a celulitida se redukují ještě 14 dní až 3 týdny po aplikaci. Obecně se doporučuje absolvovat tři až pět ošetření. Nemusíte se obávat ani estetických průvodních znaků – ošetření je čistě neinvazivní, takže po něm nevznikají žádné rány ani jizvy a ihned po odchodu ze salonu se můžete vrátit k běžným aktivitám… Kolik stojí? 2800–3500 Kč za paže, 4000–6500 Kč za bříško, 4500–6000 Kč za zadek, 5000–7000 Kč za stehna.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.