Sociální sítě
Nahoru

Velké vítězství Siddharty: Je nejlepším barem!

Buddha se musí tetelit spokojeností. Třetí ročník soutěže o nejlepší bary, kavárny a kluby České republiky Czech Bar Awards 2010 vyústil v překvapivý, ale zasloužený triumf restaurace Siddharta Café v Buddha-Bar Hotelu Pragu, která získala titul v kategorii Nejlepší designový bar. Už tedy víte, kam zajít,když na partnera hodláte u drinku nejlépe zapůsobit prostředím!

Siddharta Café překvapuje nádechem inovativního designu a české secese, který narušuje orientální klasiku Buddha-Barů, známou z celého světa. Hravé popartové kreace dávají interiéru syté barvy a světelné efekty. Navíc se moderní a orientální prvky spojují se štukami zdobeným kazetovým stropem a východními motivy, kopírujícími původní výzdobu domu. Efektní jsou navíc barevné obrazce, vytvářející dřevěné niky podél stěn, v nichž je umístěno 72 sošek Buddhy.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.