Sociální sítě
Nahoru

Nádhera! Jack Daniel’s s harmonikou!

Pan Jack Daniel miloval hudbu, dokonce za svého života založil kapelu. Pokud máte doma vyznavače muziky i skvělého pití, potěší jej k Vánocům lahev Jack Daniel’s Tennessee whiskey, doplněná o klasickou harmoniku.Prodávají ji za 549 Kč!

Ortodoxním whiskařům je určena limitovaná kolekce tohoto nápoje se stříbrnou placatkou (519 Kč) a nejluxusnější je dřevěná kazeta s celou kolekcí Jack Daniel’s, tedy Jack Daniel’s, Gentleman Jack a Single Barrel (2399 Kč).

Výjimečnost této whiskey je v tom, že se směs vody, kukuřice, žita a ječmenného sladu jako jediná na světě nechává prokapávat přes více než třímetrovou vrstvu uhlí z javoru cukrodárného, který dodává tomuto nápoji charakteristickou kouřovou chuť, odér karamelu, dubu a vanilky a jantarovou vůni. Klasické balení se 2 skleničkami stojí 569 Kč.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.