Sociální sítě
Nahoru

Lamborghini Reventón míří opět do prodeje, ale…

Nestihli jste si pořídit kupé, nebo roadster? Nevadí, Reventón je zpět a to ještě nablýskanější a exkluzivnější než kdy předtím. Na svědomí jej ovšem nemá italská automobilka, ale japonský umělec a designér Nori Miyata.

Novinka se originálu základní siluetou podobá jako vejce vejci, veškeré detaily jsou však odlišné. Tam kde původní Reventón stavěl na karbonových dílech, používá nová reinkarnace jako základ hliník. Karoserie je pak vyrobena z 18karátového žlutého zlata, dvojici čelních světlometů nahradily diamanty a vzadu září duté smaltované korálky cloisonné. Pokud však budete chtít, můžete je nahradit rubíny či safíry.

Výrazný rozdíl je ovšem ve velikostech. Originál na délku překračoval čtyři metry, novinka se ovšem vyrábí na zakázku ve zmenšeném provedení 1:24. Hmotnost díky tomu klesla na 500 g, kvitovat však budete velmi snadnou úložnost modelu. Reventón je navíc vybaven boxem z kořenového dřeva, který mu může sloužit jako mobilní garáž. Pokud však máte zájem, rychle si pospěšte, nabídka firmy Ultima Jewelry je limitovaná stejně jako tomu bylo v případě Lamborghini!

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.