Sociální sítě
Nahoru

Chcete poslední nejdražší láhev whisky na světě?

Ve čtvrtek 14. října padl nový rekord v rámci cen jedné lahve whisky, který ustanovila skotská palírna Dalmore. Zlatavý mok starý 64 let totiž prodala za 100 000 GBP (3 000 000 Kč).

Pro celý svět jsou přitom k dispozici pouze tři lahve, dvě z nich byly právě tento čtvrtek prodané. Jednou z nich se pyšní americký sběratel Mahesh Patel, který se serveru iLuxus.cz svěřil: „Whisky je moje vášeň. Neskutečně ji miluji. Ve své sbírce mám více než 1000 lahví, Dalmore je však její korunou.“

Poslední láhev Dalmore 64 Trinitas tak dost možná čeká právě na vás. Do prodeje totiž půjde na konci října v rámci akce Whisky Show v Londýně. Každému návštěvníkovi se přitom nabízí neskutečná příležitost – z veškerých lístků se totiž bude losovat, vyvolený získá jednoho „panáka“ v ceně 20 000 GBP zcela zdarma!

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.