Sociální sítě
Nahoru

Ať vás provází síla… v kostýmu z Hvězdných válek za 7 milionů korun!

Základna fanoušků vesmírné opery Hvězdné války (Star Wars) má po celém světě miliony fanoušků, s připravovanou obnovenou premiérou obou trilogií na discích Blu-ray jejich počet navíc ještě více vzroste. Originální filmové předměty a kostýmy tak začínají vyvažovat zlato a diamanty, za některé jsou příznivci ochotní zaplatit ještě více. Aukční síň Christie´s proto na 25. listopadu připravuje nejdůležitější dražbu všech dob.

Do aukce totiž míří původní autentický kostým Darth Vadera, který byl určen pro druhý díl původní trilogie „Impérium vrací úder“ z roku 1980. Potenciální zájemci se sice budou muset obejít bez světelného meče, těšit se ovšem mohou na černočernou helmu, masku a plášť s brněním. Očekává se, že majitele změní za 160 000 až 230 000 GBP, tedy 4 800 000 až 7 000 000 Kč!

Více z rubriky Aukce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.