Sociální sítě
Nahoru

Emirates navyšuje benefity při letu do Austrálie: nyní zdarma noc v hotelu!

Zákazníci společnosti Emirates cestující ode dneška do 15. prosince 2010 do Austrálie a na Nový Zéland první nebo business třídou, mají výjimečnou příležitost strávit dvě noci za cenu jedné ve Wolgan Valley Resort & Spa nedaleko Sydney.

Wolgan Valley Resort & Spa, úchvatná usedlost nedaleko Sydney nabízí zákazníkům společnosti Emirates cestujícím do Austrálie a na Nový Zéland první nebo business třídou možnost zaplatit si pobyt na jednu noc a zůstat dvě noci. Hosté si nyní mohou vychutnat dvě noci v apartmánu Heritage se snídaní, obědem, večeří, nealkoholickými nápoji a výběrem místních alkoholických nápojů k jídlu včetně 10% daně za služby za 1 950 australských dolarů. Cena zahrnuje také dvě venkovní aktivity z nabídky resortu denně.

Usedlost se rozprostírá uprostřed rezervace o rozloze 4 000 akrů, je vklenutá mezi dvěma národními parky sousedícími s oblastí Blue Mountains. Wolgan Valley Resort & Spa, jehož hlavním cílem je ochrana okolní přírody, nastavuje nový standard luxusního cestování. Díky naplňování nejvyšších očekávání cestovatelů spolu s kombinací širokých společenských, ekologických a environmentálních aktivit, je resort jediným zařízením svého druhu na území Austrálie.

Tento odlehlý resort otevřený v říjnu 2009 nabízí 40 samostatných apartmánů obklopených soukromými terasami, každý má svůj vlastní vnitřní nebo venkovní bazén. Jeho architektura je navržena tak, aby připomínala australskou tradiční venkovskou usedlost.

Tento projekt za 125 milionů australských dolarů byl vystavěn s filozofií kompletní integrace s okolním prostředím a podporuje aktivity směřující k zachování okolní přírody. V nich se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů a na pěstování tisíců původních stromů pocházejících z této oblasti, včetně jednoho z nejvzácnějších stromů – wollemie.

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.