Sociální sítě
Nahoru

V nejvyšším hotelu světa přespíte za 430 eur

Portál iLuxus.cz zjistil jako první v Česku detaily o chystaném otevření nejvyššího hotelu světa. Navštěvníkům Hongkongu se naskytne pohled na město jako nikdy předtím. Otevřen bude od března a taxikářům na letišti sdělte jen Ritz-Carlton, už budou vědět. V Hongkongu se nemluví o ničem jiném. Hotel najde svůj domov mezi 102. a 118. patrem nové hongkongské budovy ICC, zaujme tedy sedmnáct nejvyšších podlaží.

ICC je nejvyšší budovou Hongkongu, střecha je 484 metrů nad zemí. Vyšší jsou jen dubajský Burj Khalifa (828 m), Taipei 101 Tower na Tajwanu (509 m) a čínské World Finance Centre v Šanghaji (492 m). Ani v jednom se však tak vysoko nenachází hotel.

Hongkongský Ritz-Carlton v rámci mrakodrapu ICC nabídne 312 pokojů, šest restaurací, lobby lounge, střešní bar a vnitřní bazén na 118. patře, o kterém jsme vás již informovali jako o nejvýše umístěném bazénu světa.

Všechny pokoje poskytuje WiFi připojení, dokovací stanice na iPod a závěsné plazmové televize. Jedna noc vás podle našich informací vyjde na částku od 4500 hongkongských dolarů, což je asi 430 EUR a 10 500 Kč.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.