Sociální sítě
Nahoru

Armin Strom získal šéfkuchaře

Neobvyklého, avšak příznačného ambasadora získala hodinářská manufaktura Armin Strom. Její tváří se stala poněkud jiná celebrita, šéfkuchař a cestovatel po kulinářských expedicích René Schudel. Důvod jeho angažování je prostý. Armin Strom a Schudel mají společnou lásku k detailům, preciznost a objevování.

„Jsem poctěn, že jsem mohl ozdobit své zápěstí modelem Regulator Earth. Viděl jsem, v jakých podmínkách vzniká. V takové čistotě, preciznosti a stylu bych se nestyděl ani vařit! Ano, manufaktura je dokonalá jako kuchyně!“ rozplýval se Schudel a Serge Michel, CEO hodinářské značky poklonu opětoval: „Jsme si hodně podobní. René vytváří komplikované gurmánské menu z jednoduchých surovin, dokáže zhodnotit maličkosti ke spokojenosti klientů, což se daří také nám.“ Schudel dokonce vyměnil vařečku za pinzetu a zkusil si sám „uvařit“ hodinkový strojek!

Značku v Česku prodává Hodinářství Schediwy v Rychnově nad Kněžnou, www.schediwy.cz.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.