Sociální sítě
Nahoru

Porsche Davida Beckhama na prodej

Patříte mezi skalní fanoušky anglického fotbalisty? Pak okamžitě kontaktujte kalifornskou společnost Chequered Flag International, která aktuálně nabízí k prodeji jeho matně černý kabriolet Porsche 911 Turbo.

Ptáte se na cenu? Pak si vůz zcela jistě nemůžete dovolit! Pokud ano, pak prostě společnosti vypíšete bianco šek, na který posléze ona dodá cenu. Počítejte však s tím, že bude enormní.

Nikoliv pouze slavnému původu vozu, ale rovněž kvůli jeho úpravám. Porsche totiž dostalo matně černý lak, třídílná litá kola a výfuk od tuningové firmy TechArt.

Více však zaujme všudypřítomná číslice 23, která jinak zdobí Beckhamův dres. U kabrioletu ji najdete na hlavových opěrkách všech sedadel, koberečkách, nechybí ani zakomponovaná do samotného loga Porsche na čelní a zadní kapotě, volantu a středu litých kol.

Změny oproti sériovému modelu pak uzavírá dvojice reproduktorů zakomponovaná do zadních sedadel.

Kromě toho můžete počítat také s automatickou převodovkou Tiptronic S, vyhřívanými předními sedadly, parkovacím asistentem, přehrávačem na 6 CD disků, telefonním modulem nebo sportovním paketem.

Turbo má najeto pouhých 6 774 mil (10 900 km) a doposud se na něm nepodepsala jediná nehoda. Tak už jste vypsali ten bianco šek?

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.