Sociální sítě
Nahoru

Jobs povolil vyhřívání Abersochu

Navzdory zdravotním problémům s transplantovanými játry a nucené dovolené si Steve Jobs, zakladatel společnosti Apple, ponechal kontrolu nad strategickými rozhodnutími, zejména v souvislosti s druhou generací tabletu iPad a novými aplikacemi iPhone 4. Čerstvě uzavřel dohodu s výrobcem luxusních mobilních rezidencí, speciálních domů na kolech, firmou Abersoch, o možnosti vyhřívání těchto prázdninových pohyblivých sídel, a to na dálku prostřednictvím iPhone.

„Běžně stačí pouze aktivovat novou uživatelskou aplikaci přes App Store, v tomto případě ale bylo nutné sáhnout do střev celého systému. V řádu desítek hodin až dní bude vše připraveno pro klienty Abersoch,“ uvedl Tim Cook, provozní ředitel Applu, který dočasně převzal řízení značky.

Abersoch, nejdražší mobilní domy na britském trhu v cenách od 550 000 GBP (16 500 000 Kč), jsou koncipovány tak, aby nabízely perfektní výhled i ze skály na oceán, či mohly být naopak usazeny do pláže. Vnitřní vyhřívací systém, který lze napojit na bazén, už bude možné ovládat na dálku pouze prsty přes iPhone 4.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.