Sociální sítě
Nahoru

Klávesy dostanou vzácný moon stone

Velký úspěch soupravy Klávesy, kterou pro společnost Diamonds International Corporation navrhla věhlasná designérka Blanka Matragi, inspiroval vedoucího výroby D.I.C. Aleše Bergla k vytvoření nové limitované edice, mírně modifikované. Ta bude mimořádně atraktivní pro sběratele i dámy, které již původní nádherné Klávesy vlastní.

Proslulá sada Klávesy, sestávající z náhrdelníku, prstenu a náušnic, si získala srdce dam kombinací zelených turmalínů, černého onyxu, bagetových diamantů a kulatých diamantů. Ikona české šperkařiny, Aleš Bergl, se rozhodl vytvořit limitovanou edicí, ve které černé onyxy nahradí moon stone. Jde o vzácný drahokam, který se těží v Jižní Americe a na Srí Lance.

Nositelku nového šperku ohromí jeho mléčné průhledné sklo, jehož otáčením se kámen opalyzuje domodra. „Půjde o nejvyšší řemeslnou dovednost, protože moon stone musí mít kabošonový brus. Svrchu bude vypadat jako čočka, zespodu ale bude plochý. Barva a celá optická hra změní celý šperk k nepoznání, takže bude zajímavý i pro klientky, které již vlastní původní Klávesy od Blanky Matragi,“ říká Aleš Bergl.

Podle jeho slov Klávesy v nové limitované edici poněkud zjemní. Pro romantický look, příhodný pro příchod jara, jej doplní rovněž růžové turmalíny. Cena zůstane zachována. Tedy 200 000 Kč za náhrdelník, 110 000 Kč za prsten a 140 000 Kč za náušnice.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.