Sociální sítě
Nahoru

Mónica Cruz dolaďuje kolekci slavných sester

Při výběru barev a materiálů pro svou kolekci podzim/zima jsme v Curychu zachytili Móniku Cruz. Nová kolekce Biaggini Violett pro Charles Vögele, kterou vytvořila spolu se svou sestrou, herečkou Penélope Cruz, má být velmi ženská a sexy. Představena má být v listopadu právě v Curychu. Mónica si na své módě velmi zakládá. „Když vidím na ulici ženu oblečenou v v outfitu Biaggini Violett, jdu za ní a řeknu jí: Děkuji, nejraději bych ji však obejmula. Je to nepopsatelný pocit vidět lidi nosit mé oblečení.“ Osobně nemá v jarní kolekci žádného konkrétního favorita. „Jsem pyšná na všechno oblečení z této kolekce. Záleží jen na tom, jak kousky zkombinujete a v jakém stylu.“ Ceny outfitů s hollywoodských odérem prozatím nejsou známy.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.