Sociální sítě
Nahoru

D.I.C. má revoluční vitríny

Dalším primátem se může pochlubit ryze česká diamantová společnost Diamonds International Corporation. V právě rekonstruovaném a rozšiřovaném diamantovém showroomu v Široké ulici v Praze budou instalovány unikátní výstavní vitríny se speciálním systémem nasvícení nádherných diamantových šperků.

Vitríny budou vyloženy černým sametem, který nejlépe pohlcuje světelný odraz. Jediným hercem na unikátním jevišti tak bude samotný diamantový šperk, na něhož budou upnuty nejen oči návštěvníků, ale především záře speciálních světlometů. „Procestoval jsem pro inspiraci řadu butiků a showroomů na světě. Nikde však nemají tak sofistikovaný systém, který by ukázal přirozenost diamantu tak komplexně a v takové kráse,“ říká Ing. Přemysl Synek, generální ředitel holdingu Diamonds International Corporation.

Ačkoli jde o know how společnosti, lze prozradit alespoň něco. Diamant bude přesvícen určitým chladivě bílým světlem. Propracovaný paprsek RGB v kombinaci s LED diodami, vydávajícími teple žluté odstíny, dotvarují dechberoucí optické divadlo. Každý návštěvník tak uvidí přes bezpečnostní sklo luxusní diamantový šperk v takovém světelném spektru, jako by jej sám držel v prstech a obracel proti slunci. „Jde o nejlepší světelnou technologii na světě,“ konstatuje Ing. Synek.

Stejný systém mohou obdivovat návštěvníci v luxusu, pohodlí a bezpečí diamantových showroomů D.I.C. v Karlových Varech a Varšavě. Hyperluxusní rekonstrukce pražského showroomu s Diamantovým klubem, který bude rozšířen o sousední prostory bývalé restaurace, by měla být dokončena přibližně za měsíc.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.