Sociální sítě
Nahoru

Přijedou ruští byznysmeni za diamant?

Společnosti Diamonds International Corporation se podařil husarský kousek. Na 9. dubna svolala největší hokejovou exhibici století. Na stadionu pražské Sparty vyjedou v bruslích velmi překvapiví hráči. Do dresů se oblékne poradce ruského prezenta, bývalý i současný místopředseda vlády, prezident významného penzijního fondu, dva gubernátoři a hlavně Alexander Medvědev, šéf vlivného Gazpromu. Na úvodním bully si to bude moci rozdat například s Mirkem Topolánkem, bývalým českým premiérem, který povede tým českých osobností. Záda vysokým byznysmenům a podnikatelům budou krýt sportovní legendy. Na české straně například Dominik Hašek a Jiří Hrdina, na ruské pak olympijští vítězové Šalimov, Prochorov, Boldin, Brataš a legendární brankář Vladimír Myškin.

V zákulisí se vedou debaty, co mohlo přimět vrcholové funkcionáře k cestě do Česka, natož aby si to rozdali u mantinelu veřejně před diváky! Dostane snad každý od D.I.C. diamant? Zdá se, že nikoli. Výtěžek ze zápasu bude totiž věnovat na dobrou věc, podpoří diamantovou nadaci Diamond Heart, která podporuje výzkum a léčbu onkologicky nemocných. Společnost Diamonds International Corporation, generální partner akce a pořadatel, navíc momentálně rozvíjí své aktivity ve východní části Evropy, především v Rusku a na Ukrajině. Její dlouhé prsty a vliv nepochybně dosahuje až do nejvyšších kruhů. Ostatně Valerij Pavlinovič Šantsev, gubernátor kraje Nižnij Novgorod, a Lev Vladimirovič Kuzněcov, gubernátor Krasnojarského kraje, kteří také vyjedou v chráničích na led, patří k lidem dobře orientovaným v investicím. Zakoupí si v Praze svůj investiční diamant?

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.