Sociální sítě
Nahoru

Tváří TOP CLASS je 13letá modelka!

S revoluční tváří svého jarního vydání přichází titulní strana aktuálního magazínu TOP CLASS. Mladší modelku historie tohoto časopisu nepamatuje. Magazín, který je členem prestižní kategorie Big Five Luxury Magazines Worldwide, získal pro svůj exkluzivní pictorial na téma mladých nevěst teprve 13letou Dominiku Synkovou. Jedna z nejmladších českých modelek, působících v zahraničí, je navzdory svému věku již mimořádně sledovaná. Stala se například tváří největší české diamantové společnosti, Diamonds International Corporation, pro východní trhy. Absolutním hitem je pak na čínském trhu, kde je do nebes vynášena její křehkost, nevinnost a až panenkovské rysy. Ve světě českých modelek nemá konkurenci a jako nejmladší tvář, jaká se kdy samostatně objevila na titulní straně tuzemských luxusních médií, dokazuje, že, jakkoli je již úspěšná, má kariéru před sebou.

Exkluzivní fotoset s Dominikou Synkovou můžete vidět v aktuálním vydání magazínu TOP CLASS, který je právě v prodeji.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.