Bydlení | 1.6.2011 | Petr Casanova

Exklusivní čističky vzduchu Coway

Čističky vzduchu renomované společnosti Coway jsou nositelé mezinárodně uznávaných ocenění RedDot Design Award. To vypovídá nejenom o jejich mimořádně provedeném vzhledu působícím esteticky v téměř jakémkoli interiéru, ale také o jejich významnosti. Nabízí totiž pokročilé funkce a celosvětově se řadí mezi špičku čističek vzduchu pro domácnost. Filtraci totiž zajišťuje několikastupňový filtrační systém, který mikročástice ze vzduchu nejen že zachytí, ale účinně je i zlikviduje.

Většina modelů čističek vzduchu Coway je dále opatřena velmi praktickým indikátorem znečištění vzduchu v místnosti a jako jediné nabízejí i tzv. zákaznické filtry. Ty si uživatel může měnit sám dle svých potřeb a tím pádem rozhoduje i o použití filtru antialergenního, protichřipkového či protiprachového. Nabízí se i volba filtru odpovídající stáří domu, tedy zda se jedná o starší dům, v historickém centru města, či novostavbu. Čistička nové generace s evokujícím koženým designem AP-1008 DH vyjde na 12 990 Kč. www.coway-cz.cz.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz