Sociální sítě
Nahoru

Exklusivní čističky vzduchu Coway

Čističky vzduchu renomované společnosti Coway jsou nositelé mezinárodně uznávaných ocenění RedDot Design Award. To vypovídá nejenom o jejich mimořádně provedeném vzhledu působícím esteticky v téměř jakémkoli interiéru, ale také o jejich významnosti. Nabízí totiž pokročilé funkce a celosvětově se řadí mezi špičku čističek vzduchu pro domácnost. Filtraci totiž zajišťuje několikastupňový filtrační systém, který mikročástice ze vzduchu nejen že zachytí, ale účinně je i zlikviduje.

Většina modelů čističek vzduchu Coway je dále opatřena velmi praktickým indikátorem znečištění vzduchu v místnosti a jako jediné nabízejí i tzv. zákaznické filtry. Ty si uživatel může měnit sám dle svých potřeb a tím pádem rozhoduje i o použití filtru antialergenního, protichřipkového či protiprachového. Nabízí se i volba filtru odpovídající stáří domu, tedy zda se jedná o starší dům, v historickém centru města, či novostavbu. Čistička nové generace s evokujícím koženým designem AP-1008 DH vyjde na 12 990 Kč. www.coway-cz.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.