Sociální sítě
Nahoru

Léto ve znamení Cartier

Dámské sluneční brýle v limitované edici Panthere de Cartier

Luxusní brýle vynikající originalitou i exklusivitou. Zvíře v podobě šelmy udává svou přítomností elegantní design a radikální panteří tvar brýlí.  Jde o úchvatný doplněk v barvě champagne-zlaté nebo platinové barvě. Estetické provedení brýlí je velmi ženské, v pozoruhodné harmonii a ve vysokém uměleckém zpracování, čímž zůstává Cartier vzácný a jedinečný.

Pánské sluneční brýle v limitované edici Santos-Dumont

Klasický symbol kolekce Santos v podobě šroubu je znakem vyprávějícím a symbolizujícím historii domu Cartier.  Potvrzuje umění a cit k modernosti a průkopnický duch od počátku 20. století. V dnešním modelu  je šroub jasným estetickým motivem představujícím mužskou symboliku, který je umístěný ve středu brýlí a umožňuje tak variabilitu brýlí s detailem žraločí kůže. Vitalita a průkopnický duch je symbolem tohoto modelu, který nabízí zaručenou ochrana proti slunci, odolnost a sklo, které se mění podle intenzity světla, v interiéru i venku.

Luxusní pánské brýle Wooden Santos de Cartier

Mužný  model více než kdy jindy, vyznačující se energií a stylem. To jsou charakteristické rysy modelu Wooden Santos de Cartier, který má unikátní hybnost díky nové obdélníkové formě.  Brýle jsou pocta plodnému přátelství mezi Cartierem a pilotem Alberto Santosem-Dumontem, pro kterého v roce 1904 byly vytvořeny první náramkové hodinky Cartier. Odvážnou kombinací vložením vzácného dřeva, bubinga a Tulipwood Virginie, vytvořil Cartier dva rozdílné světy: jeden – černý a červený – vytvořený  pro akci, druhý – tmavošedý a béžové – představující  jemnou eleganci pro muže.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.