Sociální sítě
Nahoru

Xen hrající si s fantazií a barvami

Kreativita německé klenotnické značce určitě nechybí. Pro letošní rok si totiž připravila další pokračování své kolekce Idea Select, jejíž taj a úspěch spočívá v kombinaci množství přívěsků a prstýnků. Právě ty se nabízejí v sedmi různých tvarech a šesti rozličných pestrých barvách, což nabízí opravdu veliké množství variací dohromady vytvářející nádherný a jedinečný pestrý šperk originální podoby.

Kvalitně zpracovaná ocel doplněná drahými kameny či perlami imponuje svým technicistním designem a v kombinaci s diamanty, akvamaríny, topazy či citríny působí opravdu futuristicky. Xen však myslí i na mladé obdivující „steam punk“, protože právě těm je určena řada využívající měsíční kameny či peridoty. Na každém ocelovém šperku, jenž jsou hypoalergenní, je pak laserem vypálené logo společnosti.

Oblíbené a hravé šperky Xen lze pořídit s desetiletou zárukou v síti rodinného klenotnictví Altman, které má své butiky v Praze, Plzni, Chebu i Sokolově. Ceny jednotlivých modelů se pak pohybují od dvou tisíc, stejně tak jako jednotlivé ozdoby. Celková hodnota náramku či náhrdelníku se tak může vyšplhat i nad hranici 20 000 Kč. Seznam prodejen nalzenete na www.altman.cz.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.