Sociální sítě
Nahoru

Kávovar Dolce Gusto získal designové ocenění

Kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Fontana získal vítězství v jedné z největších a nejuznávanějších soutěží v oblasti průmyslového designu na světě – red dot. O toto ocení se letos utkalo celkem 4 433 produktů ze 60 zemí, ale byl to právě kávovar Fontána, který jednoznačně přesvědčil porotu tvořenou vysoce respektovanými odborníky o svých kvalitách. Vítěze cen red dot design award oslaví více než 1.000 hostů ze světa designu, průmyslu, společnosti a médií 4. července 2011 na události, která se již tradičně koná v operním domě v německém Essenu. Kávovar Fontana bude poté jeden měsíc veřejně vystaven na zvláštní výstavě v muzeu cen red dot.

Nápojové speciality od NESCAFÉ Dolce Gusto si je možné připravit pouze pomocí espreso přístrojů od značky KRUPS. Mezi jejich výhody patří zejména velmi rychlá, čistá a snadná příprava nápojů a tlak čerpadla 15 barů – přístroje jsou tedy plně srovnatelné s profesionálními espreso přístroji. Dále jsou vybaveny funkcí automatického vypnutí přístroje po 5, 10 či 20 minutách při nečinnosti (podle typu kávovaru), což zaručuje energetickou úspornost. Pro urychlení přípravy nápoje a kontrolu správné teploty spaření kávy probíhá ohřev vody v tzv. thermobloku. Přístroje se navíc vyznačují unikátní možností přípravy horkých i studených nápojů. Patentovaná technologie vzduchotěsných kapslí optimalizuje tlak podle druhu připravovaného nápoje, díky čemuž lze získat skvělou kvalitu, a to se připravovuje silné Espresso, Latte Macchiatto s krásně našlehanou pěnou nebo jakýkoliv jiný teplý či studený nápoj z široké nabídky variant.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.