Sociální sítě
Nahoru

Armin Strom se strojkem ze stěžně

Manufaktura Armin Strom nepřestává překvapovat. Po geniálním nápadu roztavit blok motoru formule 1, který sehnala díky spolupráci s týmem Marussia Virgin Racing, navázala na tuto myšlenku se svým dalším partnerem. Tím je právě Marazzi Sailing, který nedávno zvítězil na každoroční německé události Kiel week.

Speciálního večera, během kterého byly hodinky prezentovány, se na švýcarském zámečku v oblasti Gümligen sjelo nejenom vedení manufaktury Armin Strom, ale právě také samotný Flavio Marazzi, budoucí Olympijský reprezentant, a ambasador značky René Schudel, který pro všechny s nadšením vařil.

Hodinky ARMIN Sailing Regulator vycházejí z kalibru ASR07, který patřil mezi vůbec první počiny hodináře Claude Greislera při vstupu do manufaktury. Zaujmou hlavě svým rozvržením regulátoru a retrográdní ručkou indikující datum. Vyvedeny jsou ve 43,6mm titanovém pouzdře, které je černěno technologií PVD.

Pod safírovým sklíčkem se leskne nejenom modro černý číselník, ale také samotný strojek, jehož některé součástky vznikly z roztaveného vysoce kvalitního hliníku, který pochází přímo ze stěžně závodní plachetnice.

Hodinky byly zhotoveny ve speciální limitované edici čítající 12 exemplářů. K dispozici budou na kaučukovém řemínku s titanovou sponou či na kůži z aligátora. Jejich cenu zatím zjišťujeme. V Čechách je Armin Strom zastoupený díky hodinářství Schediwy & Syn – www.schediwy.cz.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.