Sociální sítě
Nahoru

Nová vůně Storm

Progresivní britská značka módních hodinek Storm si připravila pro všechny své příznivce překvapení v podobě zcela unikátní vůně Electric. První toaletní voda značky v letošní sezóně přichází na náš trh právě teď s cenovkou 690 Kč. Dámská vůně nese název Electric Woman a pánská Electric Man.

Pulsující ovocná a květinová vůně Electric Woman s tóny bergamotu, mandarinky, jablka, švestky, zelených a oranžových okvětních lístků se svůdnými dřevitými a lehce kořeněnými esencemi rozjasní a provoní celý den.

Bohatá dřevitá vůně jantaru toaletní vody Electric Man kombinuje tóny sicilského citrónu, afrodiziakálního kardamomu a společně s cedrem, kávou, levandulí, pačulí a ambrou vytváří moderní, sofistikovanou vůni, která spojuje eleganci a mužnost.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.