Akce | 28.6.2011 | Petr Casanova

Audi podpoří filmový festival už po šesté

Prestiž, komfort a rychlou a bezpečnou přepravu nejvýznamnějším hostům nadcházejícího filmového festivalu v Karlových Varech opět zajistí v roli oficiálního vozu festivalu limuzíny značky Audi.

Letos značka se čtyřmi kruhy ve znaku poskytne organizátorům flotilu 50 vozů – polovinu tvoří Audi A6 nové generace, druhou polovinu vlajková loď značky, Audi A8 Long. Nepřehlédnutelná bude také velká expozice Audi u Lázní I., kde budou moci pozvaní hosté vyzkoušet další modely značky při testovacích jízdách.Loni to byl supersport Audi R8 Spyder.

„Prestižní postavení značky Audi v čele prémiového segmentu v ČR potvrzuje i naše partnerství s organizátory nejvýznamnějších společenských, sportovních a kulturních událostí. Jsme velmi rádi, že k nim již tradičně můžeme počítat Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech a přispět tak k jeho zdaru,“ komentuje partnerství s festivalem Petr Neústupný, vedoucí Divize Audi.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz