Sociální sítě
Nahoru

Miniaturní Aston Martin za 1 500 000 Kč

Výroba nejmenšího Aston Martinu Cygnet se ještě naplno nerozeběhla, automobilka však již nyní uvádí na trh první limitovanou edici. Ta vznikla ve spolupráci s francouzskou módní značkou colette a bude limitována počtem 14 exemplářů. Připravit si na ni však musíte nejméně 1 500 000 Kč, tedy o půl milionu více než v případě základní verze. Pyšnit se však budete mnohem více exkluzivnějším modelem, než je Aston Martin One-77 za neuvěřitelných 40 000 000 Kč.

Cygnet & colette bude nápadný již zvenčí svou stříbrnou metalízou, s níž kontrastují modré stylistické doplňky a namodralá litá kola. V závodním duchu se pak nese přední nárazník, kapota a zpětná zrcátka.

Ještě působivější je však interiér, jemuž dominuje kůže v čokoládovém zbarvení. Opětovně nechybí modré kontrastní švy a linky, kliky dveří jsou pro změnu z leštěné oceli a strop pokryla Alcantara. Společnost colette navíc k základní výbavě přidává „výbavu do dopravní zácpy“. Tedy sadu s cukrovinkami, speciální lahví na nápoje a hudební kompilací, jež vám čekání v kolonách co nejvíce zpříjemní.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.