Sociální sítě
Nahoru

Podzimní kolekce Porsche Design

Koncem července dorazí do prvního pražského monobrand butiku Porsche Design Praha zcela nová podzimní kolekce. Ta přinese do rozmanitého množství produktů značky nového svěžího ducha – její milovníci se mohou těšit nejenom na pánské džíny, ale také na oblečení určené jejich drahým polovičkám. V prostorách obchodního domu Kotva totiž budou k dispozici i džíny a kožené bundy určené právě náročným ženám.

V prostoru butiku dosahujícího 70 čtverečních metrů nebudou chybět samozřejmě ani nové stylové doplňky. Po boku hodinek, psacích per, manžetových knoflíčků, peněženek či kufrů si pánové budou moci brzy vybrat dle exklusivních informaci iLuxusu i nové mobilní telefony! Na jejich finálním vzhledu a softwaru se však zatím stále pracuje.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.