Sociální sítě
Nahoru

Svůdné léto pod taktovkou Louis Vuitton

Hledáte inspiraci pro stylové dobrodružství? Možná se vám zalíbí některý ze třech na plátěných letních taškách, které prostě musíte mít. Potisk sice vypadá jako jemný akvarel, ale jeho spontánní výraz je výsledkem sofistikovaného sítotiskového procesu, který zdokonalila značka Louis Vuitton. Promenade připomíná slávu legendárních letovisek, klidných procházek a nečekaných setkání pod korunou vysoké palmy. Z Escale dýchá věčná krása bílého písku, modrého moře a dlouhých, pomalu plynoucích hodin poklidného čtení knížky pod pestrobarevným slunečníkem. Naproti tomu Aventure nabízí exotiku – tropický prales s bujnou vegetací a opicemi, které se hravě houpají na větvích.

Spontánnost potisků je vyvážena sofistikovanými detaily letních tašek, které mají ucha s teletiny, jejichž délka se dá nastavit podle potřeby, zlaté kování, kultovní plaketu Louis Vuitton Inventeur a vnitřní vložku v barevném vzoru Monogram. Každý typ se nabízí ve dvou velikostech – menší je ideální do města, zatímco větší se hodí zejména na pláž, například v kombinaci s plážovým ručníkem Promenade z luxusně měkkého bavlněného froté.

Motivy Promenade a Escale se objeví též na bavlněných letních šátcích, které jsou tak lehké, že budou elegantně povlávat v letním vánku, a na roztomilých přívěšcích na tašky. U přívěšku Escale je to plážový domek a u přívěšku Promenade palmička, které ve společnosti stylizovaných kvítků Monogram visí na zlatém řetízku. Kolekci Ailleurs uzavírají letní sandály, těžící z kontrastu ležérního a pohodlného korkového klínku a elegance úzkých pásků v paletě zelených a modrých odstínů. Motiv Aventure se navíc objeví na stěžejních kouscích letního šatníku, flitry zdobeném tričku a šatech bez ramínek z bavlny a hedvábí – k tomu, abyste elegantně doplula z pláže do koktejlového baru, skutečně více nepotřebujete.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.