Sociální sítě
Nahoru

Russell Hobbs – kvalita a nápaditý design

Pro ty, kdo si opravdu užívají svou kuchyni a nedělní snídaně je posvátným časem klidu přišla značka Russell Hobbs s novými produkty. Ty jsou určeny právě těm, kteří si kladou velké nároky v oblasti designu, funkcionality a neobejdou se tak bez stylových produktů s vynikající výbavou.

Ti kdo touží po skutečně povedeném designu, ocení modelovou linii GLASS TOUCH. V té se nabízí výběr jak z rychlovarné konvice, toustovače, tak i krásného kávovaru. Všechny zařízení disponují povedeným designem s prvky skla. Lze u nich ocenit nenápadné drobnosti, které práci s nimi ulehčí, jako je místo pro schování kabelu, sběrný tácek na drobky (toustovač) nebo např. nastavení teploty u konvice (60, 70, 90 a 100 °C) nebo u toustovače. Navíc se produkty této řady ovládají pohodlně přes dotykový panel.

Pro méně technicky náročné uživatele, kteří oželí dotykové ovládání, ale hledají spíše veselé barvy pro zpestření domácnosti jsou učeny řady další – PURPLE PASSION nebo HOT ORANGE. Produkty opět pokrývají nabídku od toustovače, po kávovar i rychlovarnou konvici. Hravá oranžová nebo fialová navíc bude pasovat i do moderních interiérů. Potěší ovšem funkce i výbava, které nekulhají za designem.

Pro usedlejší je zde řada STYLIS. Produkty jsou k dispozici v kombinaci kvalitních plastů a nerezové oceli s povedeným designem. Opět nechybí nadstandardní vlastnosti jako místo pro uložení napájecího kabelu, omyvatelný tácek na drobky či ochrana proti přehřátí a vzpříčení pečiva.

Všechny tyto designové produkty do kuchyně lze objednat na webu www.remivar.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.