Sociální sítě
Nahoru

Vesmírna loď Miura

Beskydy se mohou pochlubit dalším skvostem. Koncem června 2011 se  totiž otevřel unikátní ART & DESIGN HOTEL MIURA, který spojil nečekané – architekturu, golf, spa, umění a okolní přírodu v samém srdci Beskyd v Čeladné. Hotel se nachází přímo na mistrovském golfovém hřišti Čeladná a přímo v hotelu a jeho okolí mohou hosté obdivovat například rodinku „Krychloidů“ od Davida Černého.

Hotel je unikátní nejen svou architekturou, ale také konceptem. Už jen to, že se nachází přímo na mistrovském golfovém hřišti, kde se letos bude hrát evropská část PGA, ale také v blízkém okolí jsou vyhlášená golfová hřiště jako například Ostravice nebo Šilheřovice.

Hotel je hodnocen jako **** first class a nabízí celkem 44 pokojů. Původní záměr architektů byl, aby hotel vypadal jako vesmírná loď, která přistála ze souhvězdí „Miura“ a zabydlela se zde celá rodinka „Krychloidů“ od Davida Černého.

Unikátem je také SPA hotelu, které nemá v České republice obdoby. Celý spa koncept vznikl ve spolupráci se značkou KLAFS, která patří ke špičce pro wellness a spa. Hostům nabízí 2 masážní místnosti, levitační vanu SANOTHERM (která navozuje pocit stavu beztíže, takže je dokonalá pro relaxaci), hydromasážní bazén s výhledem na okolní hory, několik druhů parních lázní, saunu, samarium a v neposlední řadě sněhový ráj, což je velká rarita. Jde o komoru, kde se tvoří sníh, takže ze sauny vyběhnete přímo do pravého sněhu i v létě. Perličkou je ale také Privat spa s vířivkou, saunou a minibarem. Na závěr si hosté mohou dopřát odpočinek v relaxační místnosti s vodními postelemi.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.